Vinterens nyheter i Trysil

Til vinteren 2023/24 forsterker vi skiopplevelsen din i Trysil! Vi moderniserer heisene for å gi bedre tilgang til skiområdet, og vi utvikler skiskolen vår med nye SkiStar Guides. Og du, pass på å bo på SkiStar Lodge Trysil som åpnet i sommer, som til vinteren får en ny restaurant med italiensk meny!

NYHETER 2023/24

Før den kommende vintersesongen har vi lagt stort fokus på å forbedre destinasjonen vår, og vi har tatt flere tiltak for å øke tilgjengeligheten til hele skiområdet. Vi har modernisert Hesten T10 og Høgekspressen H1, som vil gi deg som skikjører bedre tilgang til skibakkene. 

I tillegg har vi investert i å forsterke snøtilgangen og igjen skiopplevelsen, ved å plassere nye snøproduksjonssystemer ved nedfartene nummer 19 og 62. Dette sikrer at du som besøkende kan nyte gode snøforhold og en enda mer givende skiopplevelse når du besøker oss om vinteren.

SKISTAR GUIDES

Skiskolen i Trysil er svært populær blant dere gjester. Før den kommende vintersesongen har vi nå integrert Trysilguidene i SkiStar-familien vår og nye SkiStar Guides. SkiStar Guides består av profesjonelle instruktører og guider som skaper en enda morsommere skiopplevelse – uansett alder eller nivå. 

RESTAURANTER OG OVERNATTING

SkiStar Lodge Trysil som åpnet i sommer, kommer til å få et løft på matfronten, blant annet med en høyprofilert kjøkkensjef for den nye italienske restauranten som åpner i vinter. Anders Dahlbom har mange fine prestisjeoppdrag bak seg, med ansvar for Nobelmiddagen i en rekke år og deltakelse i mange matlagings- og underholdningsprogrammer.

En annen nyhet knyttet til SkiStar Lodge Trysil er at vi legger til en til SkiStarshop på Lodgen der du som gjest enkelt kan leie ski og komplettere utstyret. Vi innfører også digital innsjekking på SkiStar Lodge Trysil. Det betyr at du som gjest kan sjekke inn via mobiltelefonen din i SkiStar-appen og gå direkte til rommet/leilighetene dine uten å besøke resepsjonen eller nøkkelskapet.

ARRANGEMENTER

Suksessen fra i vår kommer tilbake – vår ski- og musikkfestival WinterEnd Trysil vil bli arrangert avslutningshelgen 19. – 21. april. Under WinterEnd arrangerer også våre ambassadører Birk Ruud og Helene Olafsen spennende konkurranser, med Birk som holder til i SkiStar Snowpark og Helene med SkiStar Banked Slalom by Helene Olafsen.

sKISTAR APP

En spennende digital nyhet er at du som gjest kan gjennomføre QR-kodeutfordringer på destinasjonen! Lås opp QR-koder og motta belønninger og pins i SkiStar-appen i innlogget modus.

Flere nyheter

Fjellets medlemsklubb for den aktive

Benytt deg av eksklusive medlemstilbud og rabatter, fortrinnsrett på kampanjer og mye mer