Aktuel information om Corona

Fortsatt fokus på en trygg og sikker vinter på SkiStars destinasjoner denne sesongen: Tips for din reise

Med god erfaring fra tidligere sommer- og vintersesonger fortsetter SkiStar å satse på trygghet og sikkerhet for alle våre gjester. Vi følger til enhver tid regler, råd og anbefalinger fra myndighetene og våre bransjeorganisasjoner. Samtidig er det viktig at du som gjest holder deg oppdatert på det som gjelder for reise til og fra ditt land, ikke minst hva som gjelder på destinasjonen du reiser til. Vi er stolte av at vår virksomhet bidrar til at folk kan være i aktivitet og i tillegg foregår utendørs, med de positive helseeffektene det har. 

Vi har egne rutiner for vårt personale knyttet til deres innkvartering, oppholdssted i tilfelle karantene, fellesarealer, hygienerutiner samt opplæring som tar sikte på hvordan de ansatte som jobber sammen skal samarbeide på en måte som både ivaretar smitteverntiltak og kan bidra til å forhindre smitte. Vi oppfordrer også våre medarbeidere sterkt til å følge anbefalingene om å la seg vaksinere mot covid-19, både for å beskytte seg selv, hverandre og ikke minst gjestene på SkiStars destinasjoner.

Vi opprettholder en tett dialog og samarbeid med andre bransjeaktører lokalt og nasjonalt, som tidligere sesonger. På den måten ivaretar vi et godt samarbeid for hvordan vi kan sikre våre virksomheter så godt som mulig.
Alle våre destinasjoner i Norge og Sverige har vært åpne siden 3 . desember. Her følger noen tips og råd for ditt besøk hos oss i vinter:

  •  Vi oppfordrer alle til å følge myndighetenes generelle anbefalinger og råd om å holde avstand og unngå trengsel. Hold deg hjemme om du har symptomer eller er syk, test deg, og beskytt deg selv og andre og ta covid-19 vaksinen
  • Forhåndsbestill skileie og skiskole på skistar.com. SkiPass kjøpes/lades på skistar.com eller i SkiStar-appen for å unngå køer
  • Vi har digital inn- og utsjekk til overnattingsenhetene og følger strenge rutiner for renhold
  • Planlegg i forkant hvordan du skal ta deg hjem smittesikkert om du skulle bli syk under ditt besøk
  • I SkiStar-appen finner du siste nytt om anlegget, og om du tillater push-varsler er du sikker på å ikke gå glipp av viktig informasjon som kan være relevant for deg og ditt reisefølge

Sist oppdatert 21. januar 2022

Vi oppfordrer alle våre gjester om å gjøre seg kjent med de gjeldende regler for reise og opphold på våre destinasjoner, og ha en plan for hjemreise dersom sykdom skulle oppstå under oppholdet. 

Forudbestil SkiPass, Skileje og skiskole

Hjælp os med at øge trygheden ved at forudbestille dine produkter – desuden er SkiPass, skileje og skiskole altid billigst online!