I SkiStar Snow Park Trysil er det stor aktivitet og mye fornøyde folk om dagen. Tilbakemeldingene er veldig gode og parken har kanskje aldri vært bedre enn nå. Vi fikk William Kalfoss til å kjøre noen laps og vise fram de røde og svarte elementene fra topp til bunn.

 

Edit: Einar Røyne

Parken med røde og svarte elementer finner du på Trysil Turistsenter, og rett ved ligger blåparken. I barneområdene er det grønne elementer for de som aldri har kjørt før, men som har lyst til å teste. Nytt i vinter er en liten park med grønne og blå elementer i bakke 74 på Trysil Høyfjellssenter. Der finner du også nyheten MySkiStar Video Feature - hvor alle som er registrert i MySkiStar kan få en liten filmsnutt av seg sjøl lastet opp til sin MySkiStar-profil.

I bakke 15 har skiskolen brukt uka på å lage en kuleløype. Å kjøre kuler er krevende, men morsomt når du får flyt. Absolutt verdt å prøve. Vi ble med Mia Baumgartner i dag tidlig. Mia testet kuleløypa og ga den tommelen opp (se bilder øverst i artikkelen).

Sugen på å gjøre et kupp? Nå er salget i gang på skistarshop.com...

Salg på skistarshop.com

I barneområdene foregår det aktiviteter hver eneste dag, og som regel er det populære Valle som leder an. Sjekk ut vårt faste ukeprogram - der finner du også Valles aktiviteter.

Vil du lese mer om Valle? Besøk Valles Verden for mer om den populære snømannen. Visste du at Valle har egen spilleliste på Spotify og en app med masse morsomt for de minste? Og at han hver lørdag serverer Valles bursdagsboller etter Valles skiparade i forbindelse med Trysils 50 års jubileum. 

Mer info i Valles Verden

I april blir det hele fire helger med utendørskonserter på Knettsetra. Først ut er den svenske superstjernen, Timbuktu, som spiller på setertunet lørdag 1. april. Les mer i eventkalenderen 

Verdt å få med seg:

  • Kveldskjøring til klokken 20.00 hver tirsdag, fredag og søndag. Les mer om kveldskjøring
  • Tidligski fra klokken 7.00 i Høgeggas svarte bakker hbver onsdag og lørdag. Husk å kjøpe billett senest dagen før - billetten inkluderer frokost på Knettsetra. Les mer om Tidligski

Vil du se flere bilder av elementene i parken, sjekk ut SkiStar Snow Parks Trysil på Facebook - der ligger det bilder av hele parken. 

For mer info om vær og føre i Trysil, følg våre vær- og føresider. Der kan du se værstasjoner, webkameraer, værvarsel og siste nytt om heiser og bakker.

Har du husket å laste ned SkiStar-appen? Der får du tilgang til alt av vær- og føreinfo. Når du har lastet ned appen er det lurt å skru på push-varslingen. Da får du et varsel om en heis/bakke åpner eller må stenge på grunn av været eller annet.

Her kan du laste ned SkiStar-appen for iPhone

Her kan du laste ned SkiStar-appen for Android