Vi ble med snø- og bakkeansvarlig i SkiStar Trysil, Wegard Matsson, på en liten inspeksjonsrunde i dag tidlig. Og bakkene ser bra ut, veldig bra.

- Forholdene kan knapt bli bedre enn de er nå. Snøkvaliteten er god, underlaget er fast og bakkene veldig bra preparert. Det ser ut som vi kan tilby topp forhold helt fram til vi stenger for sesongen søndag 30. april, sier Wegard Matsson.

Snø- og bakkeansvarlig, Wegard Matsson, i SkiStar Trysil

Snø- og bakkeansvarlig i SkiStar Trysil, Wegard Matsson, i bakke 53. Foto: Ola Matsson

For mer info om vær og føre i Trysil, følg våre vær- og føresider. Der kan du se værstasjoner, webkameraer, værvarsel og siste nytt om heiser og bakker.

Til helga er det Trysilsmellen. Arrangementet byr på konserter på Knettsetra fredag og lørdag, heftig afterski på utestedene, pluss underholdning og dansefest nede i sentrum. Trysilsmellen markerer sesongavslutning på sørsiden av fjellet, det vil si skiområdene Turistsenteret, Høgegga og Skihytta. Les mer om Trysilsmellen

Høyfjellssenteret varer sesongen en uke til - og avsluttes med Ski Out 28.-30. april. Sesongens siste skidag er altså søndag 30. april. Les mer om Ski Out 

NB! Verdt å merke seg er at det kreves gyldig SkiPass for å komme inn på Knettsetra på konsertdager under Trysilsmellen. For å komme inn på Knettsetra kreves minimum 2-timerskort. Det er billettkontroll ved inngangen. På konsertdagene selges det ikke enkeltturer. Merk også at det på konsertdager ikke er anledning til å ta med sekker i heisen. 

I barneområdene foregår det aktiviteter hver eneste dag, og som regel er det populære Valle som leder an. Sjekk ut vårt faste ukeprogram - der finner du også Valles aktiviteter.

Besøk Valles Verden for mer om den populære snømannen. Visste du at Valle har egen spilleliste på Spotify og en app med masse morsomt for de minste? Og at han hver lørdag serverer Valles bursdagsboller etter Valles skiparade i forbindelse med Trysils 50 års jubileum. 

Sjekk ut SkiStar Snow Parks Trysil på Facebook - der ligger det bilder og filmer av hele parken. I påsken kryr det av bra ski- og snowboardkjørere i parken. Ståle Sandbech og Torgeir Bergrem er nevnt, det samme gjør Ulrik Badertscher og Aleksander Østreng - for å nevne noen.

Har du husket å laste ned SkiStar-appen? Der får du tilgang til alt av vær- og føreinfo. Når du har lastet ned appen er det lurt å skru på push-varslingen. Da får du et varsel om en heis/bakke åpner eller må stenge på grunn av været eller annet.

Her kan du laste ned SkiStar-appen for iPhone

Her kan du laste ned SkiStar-appen for Android