Vinterens nyheder i Åre

Vinteren 23/24 byder på mange nyheder, da vi blandt andet satser meget på vores skisystemer, styrker snesikkerheden i Duved og Tegefjäll og desuden bygger en ny Vallescene i Björnen!

Ny lift

Vi bygger nye lifter for at vejrsikre skiområdet Åre/Björnen. I trin 1 har vi bygget Vikliften B47 til sæsonen 23/24. I trin 2 planlægger vi at bygge B48 til sæsonen 24/25, øst for afkørsel 105 med en ende nær Tottliftens Å35-afkørsel.

NYHEDER 2023/24

Op til vintersæsonen 2023/24 vil vi gerne snesikre vores skiområder bedst muligt. Vi investerer nemlig meget i at styrke snesikkerheden i Duved og Tegefjäll. Flere pister får dermed sneproduktionssystem, og det giver os bedre forudsætninger for at sikre godt skiløb hele sæsonen.

Vi bygger også Duved linbanas bjergstation ind for at øge liftens modstandsdygtighed over for vind og vejr. Vi vil også styrke vores service i Tegefjäll, så til sæsonåbningen har vi en ny SkiStarshop i Tegetornet, hvor du som gæst nemt og enkelt kan leje ski og supplere dit udstyr til en dejlig dag på fjeldet. 

Snemanden Valle er en succes overalt og fortjener den bedste scene, så vi vil bygge en helt ny Vallescene i Björnen! Scenen vil give Valles Afterski og Valleshowene et løft – alt sammen for at give børnene en uforglemmelig oplevelse sammen med Valle. 

skistar snow parks

Vores SkiStar Snow Parks får også et løft - her tager vi hjælp fra vores ambassadør Jesper Tjäder med et spændende design. Som en af verdens bedste freeskier med blandt andet en sejr i X-Games og en OL-bronze ved han, hvad der skal til, for at flere opdager glæden, fællesskabet og magien ved at stå på ski i en Snow Park.

butikker, restauranter og ladestationer

Åre torv styrker vi udbuddet med en EQPE-butik, der vil tilbyde smart, stilfuldt og højkvalitets skitøj og tilbehør til en god pris. 

For at styrke restaurantoplevelsen på skibakkerne åbner Bibbos fjeldrestaurant i det, der tidligere var Platåkåtan, midt på bakke 102 – Bibbos brant. 

Og til glæde for alle, der vil tage deres elbil til Åre, har Sveg nu 24 nye stationære ladestandere, og vi har også flere ladestandere på vores parkeringspladser.

skistar app

En spændende digital nyskabelse er, at du som gæst kan gennemføre QR-kodeudfordringer på destinationen! Lås QR-koder op, og modtag belønninger og pins i SkiStar-appen, når du er logget ind.

Fjeldets aktive medlemsklub

Få eksklusive medlemstilbud og rabatter, fortrinsret til kampagner og meget mere