Sälfjällstorget i Lindvallen

Den stemningsfulde familieperle Sälfjällstorget i Lindvallen har sit fine udbud af skiløb, indkvartering, shopping, skøjtebane, restauranter og underholdning. Ski- og badbussen standser selvfølgelig på Sälfjällstorget.

Restauranterne Pinchos, Harrys, Winter og Viktors giver Sälfjällstorget en bred vifte af menuer til hele familien. Fågelboet, Torglägenheterna samt Olarsängen er gode eksempler på indkvarteringer i området. I hjertet af pladsen er der en stemningsfuld skøjtebane.

Skiløb 

Ved Sälfjällstorget er der flere lifte og oplyste løjper af varierende sværhedsgrad. Her er skiskole, skileje, børnelift og børneområde med grillplads og toiletter samt en varmestue. Alt ligger nær parkering og indkvartering. Du kan selvfølgelig komme videre til hele Lindvallens skiområde samt Högfjället fra Sälfjällstorget.

Indkvartering

I nærheten av bakkene på Sälfjällstorget finnes det overnattingsmuligheter for alle. Alt fra hoteller til leiligheter og store hytter, der mye av innkvarteringen har kommet til de siste årene. Hotel Viktors, midt på Sälfjällstorget, har 19 hotellrom i ulike størrelser med til sammen 56 sengeplasser. Fågelboets hytter er romslige - perfekt for store grupper. Torglägenheterna og hyttene på Olarsängen er andre moderne og komfortable overnattingssteder rundt torget.

Restauranter og afterski

Det finnes et bredt utvalg av restauranter på Sälfjällstorget. Pinchos, Harrys, Winter og Viktors byr for eksempel på et bredt utvalg av smaker og ligger på torget rett ved siden av skibakken på Sälfjällstorget i Lindvallen. Sammen med Sälenstugan Original og Olarsgården gir disse restaurantene Sälfjällstorget en bred meny med smaker som passer for hele familien. De som besøker Sälenstugan Original på ettermiddagen, kan også regne med en livlig afterski.

Shopping

På Sälfjällstorget finner du blant annet Kaisers skishop med butikk og skiutleie og IKEA Planning Studio. Perfekt for deg som vil kombinere skikjøring med shopping.