Marius Nordsveen

Alder: 21 år
Fra: Trysil

Marius har vunnet flere sammenlagtseiere i Norges cup i kombinert. Han har flere medaljer, blant annet bronse i junior norgesmesterskap og to sølvmedaljer i nordisk junior landskamp i kombinert. Han har også kommet på 5. plass i senior NM kombinert og begynner for alvor å nærme seg toppen.  

«Jeg er en ekstremt seriøs og hardt satsende kombinertløper som ønsker å bli best i verden. Jeg har planer om å delta i VM 2025 og OL 2026. Jeg er veldig nysgjerrig på trening og jakter alltid på små detaljer som kan hjelpe meg i å bli best i verden. Kombinert er en veldig allsidig idrettsgren som krever veldig mye forskjellige kvaliteter.

Jeg tror at deltagelse på Nils Van Der Poel testet kan gi bra motivasjon og inspirasjon i treningen som kan hjelpe meg å komme enda nærmere verdenstoppen. Nils Van Der Poel er et stort forbilde innen trening og jeg ser mange likheter mellom oss to som idrettsutøvere. Begge liker å tenke utenfor boksen og finne nye veier mot toppen, som jeg mener er en av våre største styrker som idrettsutøvere.»