Lediga tjänster

Alla
Aktiviteter & Upplevelser
Hotell & Logi
Skidområdet & Bikepark
Restaurang & Nöje
Försäljning
Teknik & Underhåll
Ekonomi & Administration

Renholder og Kontrollør

Vintersäsongen 2019 - 2020
Renhold 2 Renhold/ettersyn av hytter og leiligheter, en vesentlig del av arbeidet må påregnes lagt til deltid/ helger. Alder minst 16 år og gode språkkunnskaper. Voksne med renholdserfaring og førerkort oppfordres til å søke. Kontrollør Inventarkontroll av hytter og leiligheter, en vesentlig del av arbeidet må påregnes lagt til helger, lørdag og søndag. Noe småreparasjoner må påregnes. Alder minst 18 år og gode språkkunnskaper.
Läs mer

Barnevert

Vintersäsongen 2019 - 2020
Å jobbe som barnevert betyr at du får jobbe med våre viktigste gjester – barna, og bidra til fantastiske opplevelser i et vintermiljø. Uansett vær, vind og andre forhold så er din oppgave som barnevert å gjennomføre aktiviteter i skibakken med innhold som sang, dans og enklere teater. Du vil i stor grad jobbe med vårt barnekonsept Valles Verden og de aktiviteter vi tilbyr gjennom dette. I arbeidet inngår det skikjøring både som og med vår maskot, snømannen Valle. Stillingen innebærer dermed en god del jobb i kostyme. Valle er verdens kuleste snømann og barnas beste venn i bakken. Han er laget av magisk snø og elsker snø over alt annet. Som barnevert jobber du i tett samarbeid med skiskole og event.
Läs mer

Skilærer

Vintersäsongen 2019 - 2020
Arbeidet som skilærer er noe man bør gjøre flere sesonger, det er et yrke å utvikles seg i, og det tar noen år før man er ferdigutdannet. Vi ser gjerne at du er klar for å jobbe i flere sesonger. Vi i Trysilguidene jobber med individuell utvikling og for at alle skal trives. Derfor tilbyr vi hver uke interne utdanninger, treninger og personalaktiviteter.
Läs mer

Barnaktivitetsledare- Valles Värld

Vintersäsongen 2019 - 2020
Att jobba som aktivitetsledare innebär att får jobba med våra viktigaste gäster – barnen och deras familjer, och bidra till fantastiska upplevelser i vintermiljö. Oavsett väder, vind och andra förhållanden så är ditt uppdrag som aktivitetsledare att genomföra aktiviteter i skidbacken med innehåll av sång, dans och enklare teater. Du vill i stor grad jobba med vårt barnkoncept Valles Värld och de aktiviteter som vi erbjuder genom detta. I arbetet ingår skidåkning både som och med vår maskot, snömannen Valle. Arbetsuppgiften innebär därmed en god del jobb i kostym. Som aktivitetsledare jobbar du i tätt samarbete med skidskolan och eventavdelningen.
Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.