Lediga tjänster

Alla
Aktiviteter & Upplevelser
Hotell & Logi
Skidområdet & Bikepark
Restaurang & Nöje
Försäljning
Teknik & Underhåll
Ekonomi & Administration

Barneaktivitetsleder- Valles Verden

Vintersäsongen 2019 - 2020
Å jobbe med barneaktiviteter betyr å jobbe med våre viktigste gjester – barna, og bidra til fantastiske opplevelser i et vintermiljø. Uansett vær, vind og andre forhold så er ditt oppdrag som barneaktivitetsleder å gjennomføre aktiviteter i skibakken og på scenen der man danser etter koreografi, synger Valles sanger, medvirker i Valles show som Valle eller er hans beste venn. Du vil hovedsakelig jobbe med vårt barnekonsept Valles Verden og de aktiviteter vil tilbyr innenfor dette. I jobben inngår skikjøring, både med og uten drakt, sammen med snømannen Valle. Stillingen innebærer dermed en god del jobb i drakten. Valle er verdens kuleste snømann og barnas beste venn i bakken. Han er laget av magisk snø og elsker skikjøring over alt annet. Som barneaktivitetsleder jobber du i tett samarbeid med andre avdelinger som skiskole, marked og event. Som barneaktivitetsleder tilhører du skiskolen, og vi ønsker at du kan kombinere jobben med å være skilærer.
Läs mer

Butikkselger Concept Store

Vintersäsongen 2019 - 2020
Som medarbeider i Concept Store bør du ha en genuin interesse for service, mennesker, sport og friluftsliv. Det er viktig at du kan gi et hyggelig og interessant møte med våre kunder. Du må ha god produktkunnskap om de produkter vi fører i butikken og vil selvsagt få opplæring men du har og selv et ansvar for å sette deg inn i vårt sortiment. Jobben som butikkselger innebærer også å hele tiden jobbe for mersalg, lytte til kunden, skilting og merchandising for å skape et selgende og inspirerende miljø i butikken. Kassehåndtering, salg av skipass, mottak av varer, vareplassering, rydding, rengjøring og øvrige daglige rutiner i en butikk er en del av arbeidet. Du skal representere våre partnere på et tilfredsstillende og kunnskapsrik måte og bidra til en positiv arbeidskultur.
Läs mer

Servicemedarbeider Resepsjon

Vintersäsongen 2019 - 2020
Som resepsjonist i våre resepsjoner arbeider du med klassiske resepsjonsoppgaver som Kundebehandling, inn- og utsjekk, kassahåndtering og informasjon til gjester og andre kollegaer i bedriften. Andre arbeidsoppgaver er salg av Skipass og booking av skiskole.
Läs mer

Skiinstruktør

Vintersäsongen 2019 - 2020
Å jobbe som skiinstruktør innebærer å vise andre veien til skikjøring. Dette i form av å lede en gruppe eller privatelever bestående av barn, ungdom eller voksne, så vel nybegynnere som avanserte kjørere. I jobben inngår, til en viss grad, også å jobbe med gjesteaktiviteter som skiskoleavslutninger og arrangement som omfattes av vårt aktivitetstilbud. Sammen skal vi gi våre gjester og kolleger minneverdige opplevelser.
Läs mer

Servicemedarbeider Skistarshop Skiutleie

Vintersäsongen 2019 - 2020
I Skistarshop skiutleie bistår du våre gjester fremst med skiutleie og skikort men også salg av diverse småvarer feks hansker/votter/luer. Det inngår også en viss del av vedlikehold på utstyret i skiutleien i det daglige arbeidet. Det er et fysisk krevende arbeid med til tider lange arbeidsdager.
Läs mer

Servicemedarbeider Heis

Vintersäsongen 2019 - 2020
Som heisfører er du kanskje gjestens beste venn under et besøk i Hemsedal. Du hjelper våre gjester trygt og sikkert ved av og påstigninger. Du liker å treffe mennesker og har en vilje til å gi en bra service. Da mange av våre gjester er små ser vi gjerne at du liker å jobbe med barn. En genuin interesse for skikjøring er en selvfølge. Arbeidet foregår mye utendørs så det er viktig at du trives i det miljøet. Arbeidsoppgavene inneholder også daglig vedlikehold på våre heiser. Til sammen skal vi gi våre gjester og kollegaer minnerike opplevelser.
Läs mer

Servicemedarbeider Skistarshop

Vintersäsongen 2019 - 2020
I Skistarshop hjelper du våre gjester med skipass, skiutleie, skiskolebooking og salg av sportsartikler som goggles, hjelmer, staver, hansker og luer. Varierte arbeidsoppgaver der salg og kassehåndtering, vareplassering, rydding, rengjøring og øvrige daglige rutiner i en butikk er en del av arbeidet og vikitg for å skape et selgende og inspirerende miljø.
Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.