Ankomst på fredager og lørdager

Start skiuken med ankomst allerede fredag eller lørdag og nyt en skitur allerede lørdag eller søndag morgen.

For deg som vil starte skiferien allerede på en lørdag, finnes det mange overnattingsalternativer å velge mellom på alle de skandinaviske skidestinasjonene våre. Hvis du vil bo moderne og komfortabelt i nærheten av skikjøring, restauranter, shopping og andre aktiviteter, er konseptet SkiStar Lodge verdt å ta en nærmere titt på. Lodgene finner du i Hemsedal, Sälen (Hundfjället og Lindvallen), Trysil og Vemdalen, der de to sistnevnte er helt nye medlemmer av SkiStar Lodge-familien. Mer om SkiStar Lodge.

Hvorfor lørdagsbytte?

Det er mange fordeler ved å starte ferien allerede på lørdag. Skal du eller barna gå på skiskole med start mandag, er det fint å kunne forberede seg i fred og ro allerede på søndag, kjøre noen turer og sørge for at utstyret føles riktig. Siden søndag er en stor bytte- og reisedag, er det vanligvis litt roligere i skiområdet. Dermed får du ekstra plass til å boltre deg. At reisen til skiferien også blir en roligere opplevelse, siden trafikken gjerne er lavere – ja, det får du med på kjøpet.

Når du reiser hjem igjen er det fint å kunne sove lenge på søndagen og deretter ha hele dagen til å pakke ut, vaske litt og komme i orden før hverdagen med jobb og skole begynner.